Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Leivitetty porsaanfilee ja paprikasalsa” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

07.12.2009 08:00

Joululahjavalvojaiset porukalla

Kutsu perhe ja ystävät koolle ja järjestä joululahjavalvojaiset!

Talkooporukalla syntyvät persoonalliset joululahjat, -koristeet, -kortit ja -ruuat. Jokaiselle riittää omien kykyjen ja innostuksen mukaista puuhaa.

Vaativat hommat sopivat aikuisille, innokkaat pikkuapurit voivat vaikka piirrellä kartongille kuvioita piparkakkumuottien avulla ja leikata ne irti pakettikorteiksi ja joulukoristeiksi.

Possupedian suosikki on tietysti possumuotti, joka sopii niin perheen pienten höpönassujen kuin tosikarjujenkin lahjojen koristeeksi.

Joululahjavalvojaisten tunnelma syntyy joulumusiikilla, glögillä, pipareilla ja miksei vaikka kinkkua maistelemalla: moni paistaa vuoden ensimmäisen joulukinkun jo pikkujouluja varten.

Jos kuitenkin haluat säästellä tämän herkun maistelun jouluaatolle, sekoita joululahjavalvojaisten vieraille vaikka ruokaisa maalaissalaatti possunleikkeistä, kasviksista ja kananmunasta sekä perunasta, niin väki jaksaa häärätä lahjojen kimpussa pitkälle iltaan!

Resepti: Maalaissalaatti porsaasta
Asiantuntijavinkki: Possu maistuu kylmänäkin