Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Possu-patonkipalat ja valkosipulikreemi” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

 

Tietoa Possupediasta

Possupedia on Satafood Kehittämisyhdistys ry:n verkkopalvelu, joka haluaa saada suomalaiset nauttimaan porsaanlihasta. Possupedia avaa possun salat ja kertoo, että porsaanliha on 1) trendikästä 2) terveellistä ja 3) sitä on helppo käyttää.

Palvelussa julkaistaan reseptejä, käyttövinkkejä ja asiantuntijoiden näkemyksiä aiheesta. Reseptit tarjotaan veloituksetta myös muiden alasta kiinnostuneiden palvelujen julkaistavaksi.

Kävijät saavat myös itse lisätä possureseptejä ja niihin liittyviä valokuvia Possupediaan. Reseptiä ja valokuvia syöttäessään asiakas antaa Possupedialle ja sen yhteistyökumppaneille oikeuden julkaista aineisto Possupedian ja sen yhteistyökumppaneiden palveluissa.

Porsaanlihaan liittyvä tieto on mahdollisimman ajanmukaista. Possupedia ei kuitenkaan voi taata, että kaikki palvelussa julkaistu tieto on virheetöntä ja ajan tasalla.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella.