Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Paras possuresepti” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Tirripaisti

Raaka-aineet

500 g porsaan luuttomia ja nahattomia kylkiviipaleita
1 sipuli
1 tl maustepippureita
vettä
ripaus suolaa
0-30 min
Ehdota kuvaa
pääruokaperunapaistamallapannullanopea

Valmistusohje

Käristä kylkiviipaleet kuumalla pannulla rapeiksi ilman lisärasvaa kolmessa erässä. Nosta käristetyt lihat kattilaan mutta valuta ylimääräinen rasva pois.

Kuori ja hienonna sipuli ja lisää viimeisten lihojen joukkoon hetkeksi pehmentymään. Nosta ainekset kattilaan. Lisää pippurit ja vettä niin paljon, että lihat peittyvät.

Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia niin, että lihasta tulee mureaa. Mausta lihakastike suolalla. Tarjoa tirripaisti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter