Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Taikinoitu possun filee” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Savustettu possunfilee

Raaka-aineet

1 savustuspussi (liharuokien savustamiseen)
noin 600 g maustamatonta possun sisäfileetä
2 sipulia
1 munakoiso
terttutomaatteja
suolaa
mustapippuria
30-60 min
Ehdota kuvaa
savustussavustettusavustaminenfilee

Valmistusohje

Valitse uunivuoka, joka mahtuu savustuspussin sisään. Ruskista huoneenlämpöinen filee nopeasti kuumalla paistinpannulla ja nosta uunivuokaan. Kuori ja lohko sipulit ja leikkaa munakoiso viipaleiksi. Pane kasvikset uunivuokaan fileen seuraksi ja sujauta vuoka savustuspussiin. Sulje pussi huolellisesti. Savusta 275 asteisen uunin alimmalla tasolla ensin 15 minuuttia ja jatka kypsentämistä 175 asteessa vielä 20 minuuttia. Anna lihan vetäytyä hetken aikaa ennen pussin avaamista. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla.

Fileen voi valmistaa myös savustuspöntössä. Savustettu filee maistuu grilliherkkuna tai noutopöydässä tarjottuna viipaloituna hyvän kastikkeen kanssa.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter