Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Uunipossu ja kasvisgratiini” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Rosmariininoisetit siiderikastikkeella

Raaka-aineet

1 (noin 800 g) porsaan sisäfilee
1 tl hienoa merisuolaa
rouhittua mustapippuria
2 tl rosmariinia
1 rkl öljyä

Siiderikastike
1 salottisipuli
1 pieni purjosipuli
1 rkl voita
2 dl omenasiideriä
2 dl lihalientä

Suurus
1 rkl maissitärkkelysjauhoja
hieman vettä

Mausteeksi
ripaus suolaa
1 rkl sitruunamehua
(1 dl kuohukermaa)
30-60 min
Ehdota kuvaa
pääruokapaistamalla

Valmistusohje

Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista ja poista siitä mahdolliset kalvot. Leikkaa liha noin 1,5 senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi ja painele niitä kevyesti nyrkillä.

Paista noisetit öljyssä molemmin puolin ja mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla sekä rosmariinilla. Anna hautua folion alla.

Valmista siiderikastike: kuori ja hienonna sipuli sekä halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota sipuleita voissa kattilanpohjalla miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää joukkoon siideri ja lihaliemi. Anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia.

Sekoita suurus erillisessä pienessä kulhossa. Lisää se ohuena nauhana kastikeliemeen ja kiehauta. Mausta suolalla ja sitruunamehulla. Lisää pannulle halutessasi kerma ja kiehauta kastike toistamiseen.

Tarjoile rosmariinipihvit kastikkeen ja esimerkiksi pastan kanssa.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter