Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Mausteiset possukebakot ja avokadokastike” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Possuvindaloo

Raaka-aineet

1 (n. 600 g) porsaan sisäfilee
3 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa

Mausteseos
2 tl korianterinsiemeniä
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl kurkumaa
1 tl jeeraa
1/ 2 tl kardemummaa
1/ 2 tl kanelia
pala punaista chiliä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl raastettua inkivääriä
2 dl kiehuvaa vettä
0-30 min
Ehdota kuvaa
pääruokariisikasviksetpaistamallapannullaetninenmausteinen

Valmistusohje

Sekoita ensin mausteseos: Murskaa korianterin- ja sinapinsiemenet morttelissa. Sekoita joukkoon muut kuivat mausteet. Hienonna veitsellä chili, valkosipulinkynnet ja inkivääri. Sekoita ainekset kuivien mausteiden kanssa tahnaksi.

Leikkaa possun sisäfilee reiluiksi kuutioiksi ja paahda ne kasarin pohjalla öljyssä. Mausta lihat suolalla ja lisää joukkoon maustetahna. Sekoita ainekset huolellisesti. Lisää joukkoon kiehuva vesi. Anna lihojen muhia maustekastikkeessa 10 minuuttia.

Tarjoile kastike keitetyn basmatiriisin, naanleivän ja raikkaan jugurttikastikkeen kanssa.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter