Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Kinkkuaamiainen” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Possua rapeassa tacokuoressa

Raaka-aineet

1 rasia (300 g) possun paistisuikaleita (esim. pippurimarinoituja)
1 sipuli
1 rkl öljyä

Guacamole
1 avocado
limetin mehu
valkosipulin kynsi
purkki kermaviiliä
ripaus chilijauhetta maun mukaan
suolaa ja pippuria

Lisäksi tarvitset
8 taco-kuorta
2 tomaattia
1/4 kurkkua
amerikansalaattia
1 1/2 dl juustoraastetta
0-30 min
Ehdota kuvaa
tacopääruokameksikolainen

Valmistusohje

Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi. Lämmitä paistinpannu kuumaksi ja lorauta siihen tilkka öljyä. Tiristä possunsuikaleita ja sipulia pannulla noin 4 minuuttia välillä sekoittaen.

Aloita guacamolen valmistus halkaisemalla avocado ja poistamalla sen keskeltä kivi. Lusikoi hedelmäliha syvään astiaan ja rutista sen päälle limetin mehu. Kippaa purkillinen kermaviiliä joukkoon. Ryyditä makua hienonnetulla valkosipulinkynnellä ja ripauksella chilijauhetta. Soseuta seos tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella ja viimeistele maku hitusella suolaa sekä pippuria.

Pilko salaatti ja kuutioi tomaatti sekä kurkku ja lado ne omiin kulhoihinsa. Lämmitä tacokuoret juuri ennen aterian alkua.

Tuo kaikki ainekset pöytään, jotta jokainen ruokailija voi koota haluamansa annoksen. Ensimmäiseksi tacokuoreen voi asetella salaattia, kurkkua ja tomaattia, sitten meheviksi paistettuja possunsuikaleita. Komeus viimeistellään juustoraasteella ja reilulla lusikallisella täyteläistä guacamolea.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter