Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Pekoni-juustokiusaus” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Porsaankyljykset padassa haudutettuna

Raaka-aineet

n. 600 g porsaan talouskyljyksiä
öljyä tai voita
2 porkkanaa
1 sipuli
½ palsternakka
5 kpl mustapippuria
1 laakerinlehti
rosmariinia
1 tl suolaa
60-120 min
Ehdota kuvaa
padassauunissalaktoositonpääruokakyljysajan kanssa

Valmistusohje

Kuori ensin juurekset ja sipuli ja pilko ne reiluiksi paloiksi.

Laita pataan voita tai öljyä ja ruskista sitten kyljykset. Lisää juurekset ja freesaa hetki. Lisää pataan vettä niin että kyljykset juuri ja juuri peittyvät. Lisää mausteet ja hauduta kyljyksiä 125 C uunissa tai miedolla lämmöllä liedellä vähintään puoli tuntia. Kyljyksistä tulee sitä mureampia ja mehukkaampia mitä pidempään niiden antaa hautua.

Tarjoa kyljykset esimerkiksi perunasoseen kera.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter