Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Grillattu porsaanfilee folioperunoilla ja thaikastikkeella” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Paprikaiset uunikyljykset

Raaka-aineet

4 possun kyljystä
1 rkl rasiamargariinia
1 rkl sinappia
1 tl suolaa
1 tl timjamia
1 tl paprikajauhetta
½ tl jauhettua mustapippuria

Paprika-perunahöystö
4-5 perunaa
3 eri väristä paprikaa
1 purjosipuli
2 valkosipulinkynttä
1rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 tl hunajaa
30-60 min
Ehdota kuvaa
kyljysuunissapaprikavihanneksetvalkosipuli

Valmistusohje

Ota kyljykset huoneenlämpöön lämpenemään noin puoli tuntia ennen ruoan valmistusta. Pyyhi lihan pinta talouspaperilla. Sekoita margariinin joukkoon sinappi, suola, timjami, paprikajauhe ja mustapippuri. Hiero seos kyljysten pinnalle. Ruskista kyljykset paistinpannulla molemmin puolin.

Pese perunat ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele paprikat ja leikkaa reiluiksi paloiksi. Halkaise, huuhtele purjo. Leikkaa purjo nauhamaisiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kasvikset uunivuoassa. Sekoita joukkoon öljy, suola ja hunaja. Nosta kyljykset kasvisseoksen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter