Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Yrtti-leipäkuorrutus joulukinkulle” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Paahdettua porsaan sisäfileetä ja sinappikermakastiketta

Raaka-aineet

n. 550 g possun sisäfileetä
1 kg perunaa
200 g ruusukaalia tai jotain muuta kaalia
1 prk kermaa
1 prk (2 dl) valmista punaviinikastiketta
2 rkl karkeaa dijon-sinappia
2 rkl voita tai muuta rasvaa paistamiseen
1 dl öljyä
suolaa ja mustapippuria
Maizenaa
30-60 min
Ehdota kuvaa
pääsiäinenpääruokaperunauunissajuhlaan

Valmistusohje

Aloita halkaisemalla perunat ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Voitele perunat öljyllä ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Paista huoneenlämpöiseen possunfileeseen kaunis väri pannulla ja laita samaan uuniin perunoiden kanssa n noin 15 minuutiksi,. tai kunnes paistolämpömittari näyttää 60 celsiusastetta.

Leikkaa liha annosviipaleiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla. Keitä halkaistut kaalit suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia. Laita kerma, punaviinikastike ja sinappi kattilaan. Kiehauta neste ja suurusta Maizenalla paketin ohjeen mukaan. Tarkista lopuksi kastikkeen maku.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter