Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Savujuustolla ja suolalihalla täytetyt porsaan leikkeet.” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Paahdettu porsaan sisäfile ja sinappikermakastike

Raaka-aineet

n. 800 g porsaan sisäfilettä
1 kg perunaa
200 g ruusukaalia tai jotain muuta kaalia

Sinappikermakastike:
1 prk kermaa
1 prk valmista punaviinikastiketta
2 rkl karkeaa dijon-sinappia
2 rkl voita tai muuta rasvaa paistamiseen
1 dl öljyä
suolaa ja mustapippuria
maizenaa
0-30 min
Ehdota kuvaa
pääruokakastikeperunaajan kanssauunissapannulla

Valmistusohje

Aloita halkaisemalla perunat ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Voitele perunat öljyllä ja paahda uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Paista huoneenlämpöinen possunfile kauniinväriseksi pannulla. Laita se sitten samaan uuniin perunoiden kanssa noin 15 minuutiksi tai kunnes

paistolämpömittari näyttää 60 astetta.

Leikkaa liha annosviipaleiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Keitä halkaistut kaalit suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia.

Valmista vielä sinappikermakastike. Laita kerma, punaviinikastike ja sinappi kattilaan. Kiehauta neste ja suurusta Maizenalla. Tarkista lopuksi kastikkeen maku. Kokoa mehevä possunfile, kaali ja sinappikermakastike lautaselle ja tarjoile.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter