Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Porsaan pihvifileetä ja lämmintä Waldorfinsalaattia” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Hapanimelä possupata

Raaka-aineet

400 g maustamattomia porsaanlihasuikaleita
1 rkl öljyä
1 sipuli
1 porkkana
1 tlk ananaspaloja liemineen
1 dl chiliketsuppia
1 rkl soijaa
1/2 tl inkivääriä
1/2 tl mustapippurirouhetta
1 punainen paprika
120- min
Ehdota kuvaa
pääruokauunissaetninenmausteinenajan kanssa

Valmistusohje

Kuori ja suikaloi porkkana. Kuori ja siivuta sipuli. Ruskista porsaansuikaleet öljyssä paistinpannulla. Lado ruskistettu liha, porkkanasuikaleet, sipuli, ananaspalat liemineen, chiliketsuppi ja muut mausteet uunivuokaan. Sekoita. Lisää vettä niin paljon, että liha ja kasvikset juuri peittyvät. Peitä vuoka tarvittaessa foliolla ja laita uuniin 175 asteeseen n. tunniksi. Ota vuoka uunista, lisää suikaloitu paprika ja sekoita. Paista vielä n. 30 minuuttia. Tarjoa riisin kanssa.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter