Lisää reseptisi

Sika säkissä!

Reseptiltä “Pekonipihvit” puuttuu kuva. Kokeile reseptiä, ota valmiista annoksesta kuva ja lisää sivustolle!

kokeile reseptiä

RSS-syötteet

rss syötteet  Yhdistetty syöte
rss syötteet  Uusimmat reseptit
rss syötteet  Ammattilaisten vinkit

Kaikki materiaali on vapaasti käytettävissä ruoanlaiton ystävien kesken. Possupedia® on Satafoodin rekisteröimä tavaramerkki.

Possupedian aineisto on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön tuella

Arjen inkivääripossu

Raaka-aineet

1 pkt(300 g) porsaanlihasuikaleita
2 rkl rypsiöljyä
1 punasipuli
1 valkosipulikynsi
2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 keltainen ja punainen paprika
1 pieni kesäkurpitsa
2 rkl valmista wok-kastiketta
1 rkl soijaa
0-30 min
Ehdota kuvaa
pääruokariisikasviksetvalkosipulipannullaetninenmausteinennopeaarkeen

Valmistusohje

Nosta lihat huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Ruskista suikaleet kuumalla pannulla öljyssä. Kuori ja suikaloi punasipuli sekä murskaa valkosipulinkynsi. Lisää pannulle sipulit ja raastettu inkivääri ja kääntele aineksia hetken aikaa.

Pese ja halkaise paprikat. Poista kannat sekä siemenet ja leikkaa suikaleiksi. Suikaloi kesäkurpitsa. Lisää pannulle kasvissuikaleet ja anna niiden paistua ensin kuumalla pannulla hetken verran. Vähennä lämpöä ja anna kasvisten kypsyä, mutta jätä ne kuitenkin napakoiksi.

Mausta pannu valmiilla wok-kastikkeella ja soijalla. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.

Tulosta Lähetä Facebook Twitter